Lid worden

Als het je leuk lijkt om bij scouting te komen, mag je altijd eerst 3 keer komen kijken.

Voor je komt kijken is het handig om contact op te nemen met het speltak waar je komt kijken.

Zo kunnen ze rekening houden dat er iemand komt kijken en met je afspreken iets eerder te komen om even een korte rondleiding te doen.

Helaas is nu met de Coronamaatregelen de rondleiding niet mogelijk met de ouders erbij. Uw kind zal opgevangen worden aan de poort. Extra belangrijk dus om even af te stemmen met de betreffende leiding.

Na de 2e keer kijken krijg je een inschrijfformulier mee. Deze kan je ook weer inleveren bij de speltakleiding.

Mocht je onverhoopt willen stoppen met scouting, dan is het belangrijk dat je dat doet via de email ledenadministratie Ook wijzigingen in het adres kan je hier doorgeven.

Het inschrijfformulier kan je ook hier terug vinden.